Asmeniui  21.00€

Vieno vakaro nuo 30 asmenų šventei 

 

Trijų rūšių salotos pasirinktinai: 
  • Balta mišrainėBalta mišrainė
  • Kopūstų mišrainė su ananasais (su paprika arba agurku)
  • Daržovių salotos su „Balzamik“ užpilu ir alyvuogėmis
  • Daržovių salotos su žolelių užpiluDaržovių salotos su žolelių užpilu
  • Silkės salotos su burokėliais
  • Avinžirnių mišrainė su dešrelėmis
  • Vištienos salotos „Saulėgrąža“ su kario užpilu
  • Morkų mišrainė su ananasais ir saulėgrąžomis
Trijų rūšių silkė pasirinktinai: 
  • Silkė su dž. spanguolėmis ir graikiniais riešutais
  • Silkė su morkomis ir saulėgrąžomis
  • Silkė su kiviu
  • Silkė su kepintu aštriu svogūnu ir paprika
  • Silkė su marinuotu svogūnuSilkė su marinuotu svogūnu
Dviejų rūšių žuvis pasirinktinai: 
  • Žuvis su sezamo sėklomisŽuvis su sezamo sėklomis
  • Žuvis su kepintomis daržovėmis ir sūriuŽuvis su kepintomis daržovėmis ir sūriu
  • Žuvies kąsneliai su varškės užtepėle
  • Kepta skumbrė
Dviejų  rūšių užkandžiai pasirinktinai: 
  • Įdaryti pievagrybiaiĮdaryti pievagrybiai
  • Cukinijos bokšteliaiCukinijos bokšteliai
  • Agurkų griežinėliai su lašiša
  • Dž. slyvos su šonine
  • Krabų lazdelės su šonine
Dviejų  rūšių vištienos užkandžiai pasirinktinai: 
  • Vištienos bokšteliai su dž. slyvomis
  • Vištienos juostelės su šonineVištienos juostelės su šonine
  • Vištienos krūtinėlė su ananasais ir sūriuVištienos krūtinėlė su ananasais ir sūriu
  • Vištienos kąsneliai su žemės riešutais
  • Aštrūs vištienos kąsneliaiAštrūs vištienos kąsneliai
Paršiuko liežuvis su krienų padažuParšiuko liežuvis arba natūrali sprandinė
Trijų rūšių naminių vyniotinių asorti pasirinktinai: 
  • Sprandinės su dž. slyvomisSprandinės vyniotinis arba juodu šokoladu
  • Virtas kiaulienos kulniukoKarkos vyniotinis
  • Nemaltos vištienos
  • Sūrio su smulkinta vištienaSūrio vyniotinis su smulkinta vištiena
  • Sūrio su silkės įdaru
  • Špinatų su silkės įdaru
Dviejų rūšių užkandžiai prie alaus pasirinktinai:
  • Keptos duonos traškučiaiKeptos duonos traškučiai su česnakiniu „Džiugo“ sūrio padažu
  • Šalto rūkymo dešros ir virtų – rūkytų kiaulės ausų rinkinys arba kepti koldūnai su aštriu padažu

 

Vienas karštas patiekalas pasirinktinai:
  • Vištienos filė kepsnys su baltu š.r. šoninės padažu arba baltu abrikosų padažu
  • Natūralus sprandinės kepsnys su medaus padažuNatūralus spranginės kepsnys su medaus padažu
  • Maltas vištienos “Kijevo” kotletasMaltas vištienos "Kijevo" kotletas
  • Kiaulienos nugarinės suktinukai, patiekiami su rausvu agurkų padažu
Garnyras prie karšto patiekalo – marinuotų kopūstų salotos, morkų salotos, šv. daržovių iešmelis, virtos marinuotos apkeptos bulvių skiltelės.

 

 Gaivusis gėrimas arba  stalo vanduo su citrina.
Duona valgymui.

 

Rezervuokite šventės datą. Lauksime Jūsų skambučio tel. nr. 865500590, 861190084